Horoskop Popularno Svaštara

Čudesni horoskop – Tri najljepša ljubavna spoja

Nakon što smo ranije opisali najčudesniji horoskop, onaj koji se temelji na japanskoj ketsuekigata metodi analize krvih grupa i izradi psiholoških profila osobe na tim osnovama, evo tri najljepša ljubavna spoja u takvom životnom ‘horoskopu’.

Slaganje u emotivnim i ljubavnim odnosima među osobama različitih krvnih grupa nije istraživanjem statistički potvrđeno. Međutim, na osnovu dobijenih psiholoških profila krvnih grupa i njihovih nositelja, vidi se koji spojevi daju harmoničan brak, a među kojima krvnim grupama ima ponajviše hemije, odnosno neslaganja.

Žena A + muškarac 0: Erupcija strasti

Najstrastveniju vezu ostvaruju žene krvne grupe A s muškarcem krvne grupe 0.

Ovo je i odlična biološka kombinacija jer se iz ovog braka rađa mnogo djece. Međutim, žena bi trebalo da razmisli o nestalnoj prirodi svog partnera i da se potrudi da mu bude stalna inspiracija, jer on čezne za izazovima.

Žena 0 + muškarac AB: Vječno zaljubljeni

Brakovi muškaraca AB i žena 0 među najljepšim su brakovima koji su mogli da se vide među ispitanicima u istraživanju. To su uglavnom romantični brakovi, kvalitetne veze, sa stalnom dozom zaljubljenosti.

Žena A + muškarac B: Pomirene suprotnosti

Pažnju muškarca krvne grupe B uvijek će prvo privući žena krvne grupe A.

Ovo je možda najbolja kombinacija za brak. Njihove potpuno različite prirode se odlično nadopunjuju, pošto žene sa krvnom grupom A uvijek imaju potrebu da nekoga njeguju, a muškarci s krvnom grupom B imaju neodoljivu potrebu da budu njegovani.

Izvor: Bosnic.ba

Komentariši