Popularno Samopomoć Zdravlje

Jedinstveno: 7 veličanstvenih vođenih meditacija i dodatna multimedijalna kolekcija

U produkciji Zen.ba mjesecima je pripremana i konačno od danas dostupna nevjerovatna audio kolekcija, nešto što ne možete pronaći nigdje na svijetu.

Pod zajedničkim nazivom ”ANANDA – Multimedijalna kolekcija za personalni rast”, zbirka, koju čine četiri tematski ukomponirane cjeline, sadrži sate i sate pažljivo dizajniranih zen zvukova: vođene meditacije, muzika za meditaciju, nebeska muzika (stvarni zvuci svemira), kolekcija klavirskih kompozicija Claude Debussya.

Najjednostavnije, kolekcija sadrži sve zvukove koji su vam potrebni za duhovni rast, meditaciju, opuštanje, balansiranje čakri i mirne i ugodne snove.

SEDAM VELIČANSTVENIH

7 vođenih meditacija za privlačenje novca, izobilja i ljubavi, opuštanje, disanje, duboku relaksaciju i san. Ovo su autorske meditacije portala ZEN.BA, vrlo brižno, profesionalno snimljene i producirane, podložene posebno dizajniranom solfeđo zen muzikom, koja je nastala kombinovanjem ambijentalnih zvukova, drevnih solfeđo frekvencija, binauralnih ritmova i zvukova prirode.

Primjer – Meditacija za samopouzdanje (isječak):

MUZIKA ZA MEDITACIJU I BALANSIRANJE ČAKRI

Na kolekciji se nalazi 49 zvukovnih ambijenata i više od 8 sati jedinstvenih i inspirativnih kompozicija zen muzike, pažljivo dizajnirane za balansiranje čakri, meditaciju, lucidno sanjanje i energiju ozdravljenja.

Primjer – Nježnost, Anahata – čakra srca

NEBESKA MUZIKA – STVARNI ZVUCI SVEMIRA

Američka svemirska agencija NASA je krajem prošlog stoljeća snimila zvuke svemira i objavila ih u kompilaciji ”Simfonije planeta”. Pitate se kako je to moguće, budući da je svemir vakuum bez zvuka. Međutim, NASA je koristila specijalnu tehnologiju, koja je elektromagnetne frekvencije što ih je uhvatio njen Voyager pretvorila u vibracije slušljive ljudskom uhu. Izgleda da u svemiru ipak ima zvuka, samo ako znate slušati.

Primjer – Jupiter (isječak):

DEBUSSY ME

Kolekcija najljepših klavirskih kompozicija čuvenog francuskog kompozitora Claude Debussya, uključujući Arabesque, Clair de Lune i 28 drugih. Kompozicije su savršene za duboku relaksaciju, meditaciju, masažu i mirne snove.

Primjer – Clair de Lune:

Zanimljivo je da fajlove možete i parcijalno downloadirati (kako ne biste zauzimali previše prostora na vašem računaru, tabletu ili telefonu), a možete ih i slušati online, u vašoj 15-satnoj zvučnoj biblioteci.

SAMO OVDJE I SADA!

Ukoliko želite posjedovati ovu jedinstvenu kolekciju, upišite svoje ime i e-mail adresu i klikni na dugme “Želim”

 

Komentariši