Horoskop Najpopularnije Popularno Svaštara

Numerološki horoskop za 2018: godina dominacije žena

Prema stralozima koji se bave numerologijom, 2018. će biti godina žena, u kojoj će one dominirati i na poslovnom i na ljubavnom planu, a posebno će njihov umjetnički potencijali doći do punog izraza.

Rekli bismo da je to kosmička pravda. Prošle godine umjetnički, prvenstveno filmski svijet potresla je serija ispovijesti žena koje su bile seksualno zlostavljane, što je bio besramni oblik ucjene da bi se mogle i baviti svojim poslom.

Iz toga se rodio #MeToo pokret, ženska borbena kampanja protiv predatora, koju je i ugledni magazin Time proglasio ‘osobom godine’.

Žene su napokon masovno ‘vrisnule’ i uzele svoju sudbinu u svoje ruke. Čini se, eto, da su im i zvijezde naklonjene, jer oni kažu da će 2018. biti stvarna godina dominacije žena. Naime, po numerologiji, ovo je godina ”dvojke”, koja je pod utjecajem Mjeseca, što ženama donosi prevlast i na poslovnom i na ljubavnom planu.

Kako se došlo do odrednice da je ovo godina ”dvojke”?

Numerologija kaže da zbir brojki koje označavaju ovu godinu (2 + 0 + 1 + 8) daje 11, a onda to svedeno na jednu brojku daje finalnih 2.

Pojedinačno, pak, ”Dvojka” je pod utjecajem Mjeseca (emocije), ”Jedinica” pod utjecajem Marsa i Sunca, a ”Osmica” pod utjecajem Marsa. Tako je u ovogodišnjoj numerološkoj kombinaciji naglašen Mars koji upravlja jedinicama u broju 11, kao i Jedinicom i Osmicom iz 2018. godine, zbog čega će većina žena, pogotovo onih koje su prisutne u javnosti, pokazati borbenu crtu svoje prirode, odlučne da postignu cilj.

Kako ćete doći do svojeg osobnog numerološkog horoskopa?

Recimo, rođeni ste 16. 5. 1985.

Datum rođenja daje vam bioritamtski broj, dakle 1 + 6 + 5 = 12, pa ovaj rezultat sveden na jednu brojku daje 1 + 2 = 3 i eto, ”Trojka’ je vaš bioritamski broj. On otkriva vaš temperament (i najviše je podložan promjenama).

Godina rođenja daje vam generacijski broj, pa 1 + 9 + 8 + 8 = 26, pa ga opet svedete na jednu broju, dakle 2 + 6 = 8 i ”Osmica” vaš generacijski broj, koji govori o genetskom naslijeđu.

Na kraju odredite i vaš osobni broj, koji se dobije zbrajanjem bioritamskog i generacijskom i u našem primjeru do je 3 + 8 = 11, pa svođenjen 1+1 dobijete 2, dakle ”Dvojka” je vaš osobni broj, a on govori o vašem karakteru.

U primjeru koji smo naveli dobili smo konačnu numeričku kombinaciju za osobu rođenu 16. 5. 1985. i ona je 3 – 8 – 2.

U opisima značajki svakog od brojeva u numeričkoj kombinaciji, koji slijede na narednim stranicama, pronađite vaše horoskopsko predviđanje za ovu 2018. godinu.

Klikni OVDJE da nastaviš čitati