Lifestyle Ljepota

Ove tri žene imaju 42, 40 i 36 godina – otkrijte jednostavnu tajnu njihovog izgleda!

Prije samo par mjeseci društvenim mrežama se proširila  priča o tri sestre i njihovoj majci za koje je vrijeme doslovno stalo. Izgledaju kao da imaju 20  godina, a zapravo najmlađa od njih ima 36 godina. Mediji su ih nazvali “zamrznuta porodica”.

Najpopularnija među njima je 42-godišnja Lur koja je usvojoj zemlji proslavljena kao modna blogerica i dizajnerica enterijera. Srednja sestra ima 40 godina i majka je 2  djevojčice, a  najmlađa je Šeron (36 godina) i bavi se modelingom. Istakle  su kako su za njihovu mladolikost zaslužni dobri geni, ali i određeni rituali ljepote kojih se uredno pridržavaju.

– Naša majka  zapravo i dalje izgleda nevjerovatno dobro, iako je u 63-oj godini – priznaje  FejFej . Takođe otkriva da se njihova majka čitav život bavila plesom, a  tajna zategnute kože je u ispijanju velikih količina vode.

– Hidratacija je jedna od najvažnijih stvari. Morate piti ogromne količine vode svaki dan. Kada vaša koža ima dovoljno vode, onda ne morate da brinete o pojavi bora. Svako jutro započinjemo sa ispijanjem čak pola litra mlake vode. Takođe, izbjegavamo sve ostale  napitke osim vode. Jedino što sebi dozvoljavamo su prirodni čajevi ili šolja crne kafe ujutru. Važno je  da u ishranu uvrstite dosta  povrća, te nikako ne zaboravite na kreme sa zaštitnim faktorom.

Komentariši